Elisabeth

Elisabeth

mandag 30. august 2010

In Nairobi :)

Paa söndagmorgen landet jeg i Nairobi. Naa bor jeg hos YWCA og har faat laane pcen til her jente fra Löbeck i Tyskland.
Vi har ikke gjort saa mye enda, men vi hadde et lite möte med den ansvarlige for GoCYprogrammet i Kenya. I morgen skal vi til den norske ambasaden og registrere oss.
Jeg vet ikke naar jeg faar blogget neste gang. Kanskje jeg er i Kisumu, hvem vet :)
Haaper alt er bra hjemme i Norge.

torsdag 26. august 2010

Blind fotball


Da vi var i Stokke spilte vi blind fotball. Det var ikke så lett, men jeg fant ut at jeg faktisk er bedre i blind fotball enn i vanlig. Jeg hadde et fantastisk mål oppe i venstre hjørne.

To dager


I dag er det to dager til jeg drar. Tiden har gått så fort disse tre ukene jeg har vært på forberedelseskurs. Det har vært hyggelig å få mange nye venner og bekjente. Jeg kommer til å savne alle menneskene jeg har møtt.

tirsdag 24. august 2010

Team building





Da vi var i Stokke hadde vi team building med ulike utfordrene aktiviteter.

Fotokurs





På fredskorpset kurset var jeg på et lite fotokurs. Her er noen av bildene som ble tatt enten av meg eller Jenny Kleven.

Bilder

Endelig har jeg funnet ut hvordan jeg kan legge ut bilder på bloggen, så nå kommer det snart litt å se på :)

mandag 23. august 2010

Det var på tide :)


Til alle dere lesere som synes det er trist at jeg ikke har oppdatert bloggen min på en stund. Jeg beklager!! Jeg har vært veldig sløv i det siste både pga. dårlig internett tilgang og lite fritid. De to siste ukene har jeg vært på GoCY-kurs i Stokke og nå utenfor Røyken. Jeg har lært masse og hadde det veldig gøy med alle de herlige deltakerne. Her er det folk både fra Kenya, Sri Lanka, Sudan, Palestina og Norge.
Nå er det bare 5 dager til jeg reiser :S

tirsdag 10. august 2010

Speilrefleks


Denne uken er jeg på kurs med fredskorpset i forbindelse med reisen min til Kenya. Her har jeg møtt masse herlige folk fra hele verden. I dag deltok jeg på et lite fotokurs og har funnet ut at speilrefleks er tingen :) , men vi som ikke har det får prøve å klare oss så godt vi kan ;)

lørdag 7. august 2010

torsdag 5. august 2010

Den Kenyanske ambassaden i Stockholm

I dag på jobb fikk jeg en telefon fra et langt og rart nummer. Jeg tok den ikke, for jeg tenkte at det måtte være noen som ringte feil. I noen dager har jeg vært litt stresset fordi jeg ikke har fått noe svar på visumsøknaden min, og jeg lette opp nummeret til den Kenyanske ambassaden i Stockholm på nettet. Der sto det rare nummeret som hadde prøvd å ringe meg tidligere i dag. Så nå er jeg enda mer stresset og ambassaden åpner ikke igjen før i morgen. Jeg håper at de gir meg visum selv om jeg ikke tar telefonen! Rådet mitt til alle andre blir derfor: Om noen ringer deg med et veldig rart nummer, så ikke ta telefonen, med mindre du har søkt om visum ;)

tirsdag 3. august 2010

Pakking

Nå er det under en uke til jeg må være pakket og klar til å reise til Kenya. Jeg begynner å bli litt stresset :) Hva tar man med seg når man skal være borte i 8 mnd. og bagasjen bare kan veie 20kg...?